Telecí líčka na červeném víně a polpety s houbami, to vařil Zdeněk Pohlreich na náměstí
16. říjen 2013 Redakce komentáře (0)Zdeněk Pohlreich nakrmil pražské Námětí Míru. Uznávaný šéfkuchař si tu postavil „food truck“, v němž uvařil, a kolemjdoucí měli jedinečnou příležitost ochutnat menu skutečného mistra kuchaře.
Co Zdeněk Pohlreich na náměstí vařil? Telecí líčka na červeném víně a polpety s houbami. „Menu jsem přizpůsobil tak, aby se jídla dala připravit bez problémů i v terénu. Není na nich nic těžkého. Já nenávidím složitá jídla,“ řekl. A po očku sledoval, jak si lidé na jeho jídle pochutnávají.
A co baví šéfa vařit nejvíc? „Asi snídaně, ale mě vlastně baví vařit pořád. A když se mi někdy náhodou trochu nechce, tak jakmile zapálím sporák, nechuť je okamžitě pryč a já jsem zase ve svém živlu,“ smál se.
V sobotu 19. října 2013 začne Prima vysílat jeho novou kuchařskou show Česko vaří s Pohlreichem živě, v níž Zdeněk v přímém přenosu připraví tříchodové menu.
„Všechna jídla, která budu v přímých přenosech připravovat, jsem postupně uvařil, abych je doladil. V téhle show ale nepůjde jen o vaření. Nevím, jestli se u ní budou lidi spíš bavit nebo se mnou budou také vařit. Záleží na nich. Přál bych si, aby se dívali a aby je pořad bavil, o to jde,“ vysvětloval Zdeněk Pohlreich.
Více o cooking show píše MediaShow.cz: Česko vaří s Pohlreichem vyhlašuje casting. Hledá netradiční místa k živému vaření
[Nahoru ↑]
Přidat komentář
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit.
Komentáře
Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval! Buďte první!